Kahori

Be*Adore bij Waterdrinker

Van 23 april tot 20 mei staat Be*Adore Begonia bij Waterdrinker in de spotlights.

 

Be*ADORE is de nieuwe Begonia serie van HilverdaKooij die bestaat uit vijf prachtig kleuren, van rood tot tweekleurig. Het diepgroene blad is mooi contrasterend met de frisse kleuren en de plant blijft gedurende de hele zomer groeien en bloeien. Be*ADORE kan niet tegen vorst, dus als koning winter zijn intrede doet moet u de planten tijdig binnen halen.

 

De Be*Adore rassen die gepresenteerd worden zijn in Nederland verkrijgbaar bij kwekerij Pligt Professionals en bij Persoon potplanten.


   

Anjer, symbool voor vrijwilligers

Vrijwilligers vormen een onmisbare hoeksteen in onze samenleving. Elk jaar zetten vele miljoenen mensen zich vrijwillig in en dat moet natuurlijk beloond worden met een bloemetje, een boeket Anjers!

 

Zoals de roos staat voor liefde staat de Anjer symbool voor vrijwilligers. De Anjer staat voor toewijding en doorzettingsvermogen, karaktereigenschappen die passen bij vrijwilligers!

 
Tijdens de Vrijwilligersweken is er een extra ruim assortiment anjers beschikbaar bij de bloemisten, zodat er voor ieder wat wils is.