Kahori

Vacature Area Sales Manager voor Aziƫ en Afrika

Voor de versterking van ons verkoopteam zijn wij op zoek naar een Area Sales Manager voor Azië en Afrika. Klik hier voor meer informatie over de vacature »

Tuinbouw Relatiedagen Gorinchem 2015

Bent u op zoek naar nieuwe bijzondere snijbloemen en potplanten, dan mag een bezoek aan de stand van HilverdaKooij niet ontbreken.

Sparkz, met zijn bijzondere en onderscheidende Dianthus variëteiten, voert samen met Zinzi (Gypsophila) de boventoon op snijgebied. Binnen het potplantenassortiment is Snow Crystal een echte eye catcher, een Helleborus met extreem veel bloemen die ook nog eens vóór kerst bloeit!

 

Laat u verrassen en kom langs! De Tuinbouw Relatiedagen zijn van dinsdag 10 februari tot en met donderdag 12 februari, van 13.00 tot 21.00 uur. Het standnummer van HilverdaKooij is 476.

 
  
 

Anjer, symbool voor vrijwilligers

Vrijwilligers vormen een onmisbare hoeksteen in onze samenleving. Elk jaar zetten vele miljoenen mensen zich vrijwillig in en dat moet natuurlijk beloond worden met een bloemetje, een boeket Anjers!

 

Zoals de roos staat voor liefde staat de Anjer symbool voor vrijwilligers. De Anjer staat voor toewijding en doorzettingsvermogen, karaktereigenschappen die passen bij vrijwilligers!

 
Tijdens de Vrijwilligersweken is er een extra ruim assortiment anjers beschikbaar bij de bloemisten, zodat er voor ieder wat wils is.