Kahori

IPM Essen 2015

Met meer dan 1500 standhouders en ruim 60.000 bezoekers uit 40 verschillende landen  is IPM 2015 één van de belangrijkste tuinbouwtentoonstellingen  wereldwijd.

 

Van 27 tot en met 30 januari, kunt u de IPM bezoeken en uiteraard is HilverdaKooij present! Wij zullen u verrassen met  Snow Crystal®, onze nieuwste  Helleborus met helderwitte grote bloemen in een rijk gevulde pot die van vóór de kerst tot februari bloeit!  Uiteraard laten wij u ook onze introducties 2014/2015 zien, waaronder Be*Adore  (begonia) en Blue Lagoon® (limonium).

 

Een bezoek aan onze stand (hal 2 standnummer C11) is zeer de moeite waard!

Graag tot ziens.
 
  
 
 
 

Anjer, symbool voor vrijwilligers

Vrijwilligers vormen een onmisbare hoeksteen in onze samenleving. Elk jaar zetten vele miljoenen mensen zich vrijwillig in en dat moet natuurlijk beloond worden met een bloemetje, een boeket Anjers!

 

Zoals de roos staat voor liefde staat de Anjer symbool voor vrijwilligers. De Anjer staat voor toewijding en doorzettingsvermogen, karaktereigenschappen die passen bij vrijwilligers!

 
Tijdens de Vrijwilligersweken is er een extra ruim assortiment anjers beschikbaar bij de bloemisten, zodat er voor ieder wat wils is.